Mësimi plotësues në  gjuhen shqipe në Berlin – Friedrichsfelde
ka filluar si projekt që nga data 13.11.2013 çdo te Merkurë ne shkollen

Bernhard-Grzimek-Schule
Sewanstraße 184
10319 Berlin
Tel.: 030 / 512 00 97  –  Fax: 030 / 500 18 411

Të gjith të interesuarit mund te marrin pjes dhe duhet te regjistrohen
ne shkollen e lart permendur ose ne shoqaten „Shkendija e. V.“.


Größere Kartenansicht

Projektleitung – drejtuës i projektit:
Kosove Mulaj – Tel.: 0171 / 74 26 227 ose 030/609 83 180

Shkolla Shqipe ne Berlin    –